aku

Min uddannelse

Jeg har studeret akupunktur siden år 2000. Det er en uddannelse, som er lavet specielt til fysioterapeuter, hvor vi får undervisning af læger i Dansk Medicinsk Selskab for Akupunktur. Jeg har de senere år selv undervist de fysioterapeutstuderende på Metropol i akupunkturbehandling. Du kan besøge Dansk Medicinsk Selskab for Akupunkturs hjemmeside: www.acumed.dk

Treatment by acupuncture. The doctor uses needles for treatment of the patient.

Hvad kan behandles med akupunktur

Akupunkturbehandlingen går ud på at helbrede eller lindre sygelige tilstande ved hjælp af nåle stukket ind på bestemte punkter i kroppen. Behandlingen kan udføres dels fra en vestlig forståelsesmåde og dels ud fra en kinesisk , som er blevet benyttet i Kina allerede 3000 år f.Kr. fødsel.

Man kan bruge akupunktur i mange situationer. Mest velegnet er behandlingsformen mod smerter, som f.eks. tennisalbuer, hælsporer, slidgigt i knæ, hænder mm. Men behandlingen kan også bruges i mange andre situationer, f.eks. træthed, kvalme (i forbindelse med graviditet, kemo mm), hedeture, stress, eksemer,  rygeafvænning og til at understøtte fertilitetsbehandling.